За нас

нашият солиден опит в счетоводството и пенсионирането

Разбери повече за Ес Би Консулт

Зад името Ес Би Консулт стои над 15 години опит в областта на счетоводството, данъците, финансите и ТРЗ услугите. Ние предлагаме както еднократни, така и абонаментни счетоводни услуги, данъчни, трудово – правни и осигурителни консултации. Нашите клиенти могат да разчитат на най-висок професионализъм, качество и незабавна реакция на промените в нормативната уредба.

Приоритетите ни са насочени към постигане на дългосрочни лоялни бизнес взаимоотношения, които благоприятстват за успеха на вашия бизнес, като дават реална и точна информация на ръководството за състоянието на фирмените финанси, с което подпомага и облекчава вземането на управленски решения. Предлаганите счетоводни услуги са за всеки тип бизнес. Работим с клиенти от Бургас, както и с клиенти от територията на цялата страна. Усилията ни като счетоводна компания са фокусирани изключително и изцяло в клиентите. Ние вярваме, че в основата на доброто партньорство стоят взаимното доверие и професионализъм в Бургас.

Ес Би Консулт ЕООД

Нашето решение за вашия бизнес растеж

За нас качествената услуга е основна ценност, защото вярваме че това е единствения начин за устойчиво развитие и успех в съвременната конкурентна среда, от където и възприемаме клиентската удовлетвореност и лоялност за наша основна мисия и цел.

13944
Работни часа
3280
Страхотни отзива
5738
Пенсионирани хора
86
Фирми за счетоводство

Какво казват те за нас

ОТЗИВИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАШИ КЛИЕНТИ